Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • sibrenopreis
  • >
  • Maandje West Coast + Rio de Janeiro!

Las Vegas 12:36 sitemap

Je bekijkt de reis...

Maandje West Coast + Rio de Janeiro!

<? echo $this->currentTravelTitle; ?>

sibrenopreis

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Sibren via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 05-06-2016 Auto wegbrengen :( (2)
  • 04-06-2016 Back to Vegas (0)
  • 03-06-2016 Tuolomne Meadows ... (0)
  • 02-06-2016 Yosemite #2: ... (1)
  • 01-06-2016 Yosemite #1 (0)

Statistieken

Dit dagboek is 1750 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Antelope Canyon

Toon op kaart

24 mei 2016 | Door: Sibren

Aantal keer bekeken 84   Aantal reacties 0   Oljato-Monument Valley, Verenigde Staten
a A

Antelope Canyon

Vandaag kwamen we erg vroeg aan op onze nieuwe camping vanwege de tijdswinst in Arizona. Deze camping staat namelijk 4 mijl ten zuiden van de grens tussen Utah en Arizona.

Om 11 uur stond de tent op z'n nieuwe plek, waarna we richting Antelope Canyon gingen. Er is een Lower Antelope Canyon en een Upper Antelope Canyon. Op goed geluk gingen we eerst naar de Upper, maar daar zijn we geschrokken weer weggereden. $65+ p.p. voor een tour! Gelukkig waren bij de Lower Antelope Canyon de prijzen ook lager, daar mochten we $28 p.p. aftikken. Maar dat was het wel waard.

De Antelope Canyon is een erg smalle diepe canyon waar je doorheen kunt lopen. Vanwege het zandsteen en de lichtinval zijn daar prachtige aanzichten. Het heet de Antelope Canyon omdat antilopes er vroeger gingen schuilen voor de hitte. Na de Antelope Canyon zijn er naar Wahweap gegaan aan Lake Powell. Een paar mooie uitzichten, maar niet heel bijzonder. Na een lekkere cheeseburger zijn we naar een indrukwekkendere plek gegaan: horseshoe bend. Op deze plek maakt de Colorado river, de rivier die door de Grand Canyon stroomt, een bocht van 270 graden. Maar het indrukwekkende is de hoogte. Je hebt vanaf een paar rotsen een uitzicht op de rivier van een paar honderd meter hoog. Heel erg gaaf.

Onze camping in Page is super vandaag. Slechts $20 voor zwembad met hot tub, wasserij, water en elektriciteit naast de tent en een plek met een zachte ondergrond. Morgen op weg naar Bryce Canyon!

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht